@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Профчистка - просто, як "два на два"! ua:13350

Профчистка - просто, як "два на два"!

Процедура професійної гігієнічної чистки м’якого та зкам’янілого зубного нальоту є базовою і першочерговою у сучасній стоматологічній практиці. Як періодичний догляд так і перед інвазивним втручанням маніпуляція може бути проведена за допомогою ультразвукових приладів (скелера) або з використанням повітряно-абразивної обробки.

 NaviStom

Спеціалісти галузі схиляються до думки, що основним недоліком процесу є значне пошкодження емалі та ясен та опонує до отриманих переваг.

Питання травматичності тканин із застосуванням абразивних порошків було майже повністю вирішено із винаходом порошку на основі карбонату кальцію. Його гранули - сферичної форми, і, на відміну від гострих частинок бікарбонату натрію, плавно переміщуються по поверхні зубів, проникають у всі важкодоступні місця і полірують зубну поверхню до блиску, не пошкоджуючи емаль і м'які тканини. Відмінний результат відчувається вже під час процедури: ясна пацієнта не кровоточать, він не відчуває болю і дискомфорту.

З порошком Flash Pearl від NSK чищення зубів від нальоту та зубного каменю проходить швидше, без неприємних відчуттів і небажаних наслідків. Перлини від NSK на 94% складаються з карбонату кальцію.

Частотність процедури з використанням Flash Pearl NSK можна значно скоротити.

Завдяки складу на основі карбонату кальцію і відсутності соди порошок Flash Pearl NSK має нейтральний PH і не викликає неприємного солонуватого присмаку в ротовій порожнині, що неодмінно оцінять пацієнти, які дотримуються дієти з низьким вмістом солі.

Завдяки мілкій дисперсності Flash Pearl не забиває насадку і не пошкоджує наконечник зсередини. Він знижує кислотність ротової рідини, перешкоджає розвитку бактерій і утворенню зубного каменю.

 NaviStom


 NaviStom

Переваги порошку Flash Pearl:

Ефективний, швидкий результат

Не пошкоджує емаль, не ріже і не травмує м’які тканини

Менше крові на 90%

Пацієнт значно легше сприймає процедуру

М'який і ніжний природний смак

Ідеальний для пацієнтів з підвищеною чутливістю


Dentpro
787 02.10.2020

  • Carestream CS 8100 3D NaviStom

    Carestream CS 8100 3D

    954 930 грн
    $ 25030.93 • € 22900
    YurDental • Свалява
    Докладніше