@{ a.name } Видалити
Виробники
Інтраоральний сканер WOW

 NaviStomСканер WOW - один з найновіших інтраоральних сканерів на ринку. Він має вражаючий дизайн і є, безумовно, найменшим сканером, навіть меншим, ніж більшість інтраоральних камер. Розмір цього сканера сам по собі робить його досить цікавим продуктом.

Сканер WOW був випущений компанією Biotech Dental, і є абсолютно іншим продуктом у порівнянні з усіма іншими інтраоральними сканерами, які є на ринку сьогодні.

Більшість інтраоральних сканерів це, по суті, тривимірні сканери, оскільки вони проектують джерело світла (лазер, структуроване світло тощо) на об’єкт для сканування. Це джерело світла відбивається від об'єкта, а зображення твердих тканин фіксуються датчиками зображення. Потім ці зображення обробляються програмним забезпеченням для сканування, яке генерує хмари точок. Потім ці хмари точок триангулюються за допомогою того самого програмного забезпечення, створюючи 3D-поверхневу модель (сітку), яка потім передається кольором за допомогою програмного забезпечення.

Інтраоральний сканер WOW більше схожий на внутрішньоротову камеру, ніж на 3D-сканер. Це справедливо як для його форми, так і для гіперреалістичних зображень, які він створює. По суті, це внутрішньоротова відеокамера, за допомогою якої можна отримати 3D-модель, записавши відео в роті пацієнта. Це ключова відмінність, оскільки вона пояснює багато аспектів сканера.

Це все працює за рахунок штучного інтелекту у цьому сканері, що є досить функціональним. Він відповідає за з’єднання даних сканування та видалення будь-яких артефактів. Зшиття зображення, сканування арок. Компанія Biotech Dental каже, що програмне забезпечення включає глибоке навчання, що забезпечує більш стабільну роботу.

Швидкість сканування

Сканер WOW є цікавим пристроєм для використання. Якщо ви спробуєте сканувати WOW сканером, ви виявите, що сканування повної арки відбувається знано швидше, ніж у подібних продуктах на ринку.

Важливе правило! Як тільки ви почнете дотримуватись рекомендованої стратегії сканування, ви повною мірою оціните якість сканування з його гіперреалістичним кольоровим зображенням.

Нижче наведено приклад рекомендованої стратегії сканування при використанні сканера WOW у порівнянні із традиційними стратегіями сканування.

 NaviStom

 NaviStom

Традиційна стратегія сканування, за якою слідує стратегія сканування WOW.

Ймовірно, знадобиться кілька годин практики, щоб звикнути до WOW сканера. Спочатку досить важко проводити безперервне сканування по арці, оскільки дуже специфічна фокусна відстань - сканер потрібно тримати майже точно на певній відстані від зубів для плавного сканування.

Приблизний час сканування арки - 2-3 хвилини.

Простота використання

Програмне забезпечення WOW - сучасне та стильне. Робочий процес в якому інтуїтивно зрозумілий. Загалом це приємне програмне забезпечення для використання та навігації, а експортування сканів дуже просте та легко зберігається локально.

Цей типовий робочий процес виглядає наступним чином: заповнення даних пацієнта та лабораторної форми, сканування препарату, сканування протилежних зубів і, нарешті, сканування прикусу та обчислення прикусу вручну або автоматично. Перегляд відсканованих файлів та їх редагування.

Ви також можете маргіналізувати підготовчі роботи за допомогою автоматичного інструмента для моржування або пензля.

 NaviStom

 NaviStom

Програмне забезпечення добре проводить вас через етапи сканування

Сканер WOW - це лише сканер, без програмного забезпечення САПР, але…

Це повністю відкрита система, що дозволяє експортувати монохроматичні файли STL або кольорові файли PLY у будь-яку систему CAD/CAM за вашим вибором.

Ви насамперед будете використовувати STL, оскільки це найпоширеніший формат сканування у багатьох лабораторіях та розробляє програмне забезпечення. Однією з ключових відмінностей є те, що файл STL НЕ кольоровий файл. Незважаючи на те, що сканер виконує кольорове сканування, під час експорту в STL та відкриття у програмному забезпеченні для дизайну ви будете проектувати на монохромній моделі.

Інтраоральний WOW сканер не має щорічних зборів, передплати або ліцензійних зборів - це одноразова покупка, і компанія надає оновлення програмного забезпечення з метою його оптимізації. Усі оновлення програмного забезпечення є абсолютно безкоштовними.

Розмір сканера та ергономічний дизайн

Що стосується розміру та ергономіки сканера, на ринку просто немає кращого сканера, ніж сканер WOW. В ідеальному світі кожен сканер був би таким самим маленьким і таким же легким, як цей. У цьому аспекті дійсно немає порівняння. Сканер WOW приблизно розміром із зубну щітку, це найменша головка сканеру на ринку.

Він дуже легкий, всього 110 грамів, приблизно в половину легший від більшості сканерів на ринку.

Сам сканер пластиковий, він чудово побудований і повністю водонепроникний. Він виглядає сучасно і завдяки своїй малій вазі він також дуже ергономічний, особливо в порівнянні з іншими «дешевими» сканерами. Менший розмір сканера полегшує внутріоральні маневри, що покращує емпіричний досвід пацієнтів.

Сканер має лише одну функціональну кнопку для запуску та зупинки сканування, яка знаходиться у верхній частині сканера. Цю кнопку також можна використовувати для переходу до робочого процесу з довгим натисканням та для переходу до наступного кроку. Над цією кнопкою є світлодіод, який дає візуальний відгук про сканування - зелений під час сканування та червоний, коли сканер втрачає фокус.

В нього немає кнопки "увімкнення/вимкнення", і він просто включається, коли його підключаєш до комп'ютера. WOW сканер не потребує спеціального джерела живлення, як більшість інших сканерів на ринку, він просто працює, підключившись через USB-кабель до ноутбука, що йде в комплекті до сканера зі спеціальним програмним забезпеченням.

Сканер WOW має вбудований нагрівач у голівці сканера. Спочатку це не очевидно, оскільки головка сканера така маленька. Це полегшує сканування протягом тривалого часу, оскільки нагрівач запобігає запотіванню кінчика сканера, перебуваючи в ротовій порожнині. Може бути використаний відразу після його включення, що є корисним.

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

Реалістичні зображення, створені сканером WOW

Стартовий комплект WOW

У стартовий комплект WOW входять: - чорні рукавички та чорні напрямні для сканування; посібники зі сканування; ноутбук; зарядне для ноутбука; комп’ютерна мишка та інтраоральний сканер WOW.

Це означає, що під час використання чорних рукавичок та scanmate ви можете зробити оптичний відбиток м’яких тканин і не матимете проблем зі сканером, він не буде збирати зайву інформацію. Ці пластикові напрямні закріплюються на головці для сканування і використовуються для упирання у зуби. Це робиться для того, щоб відстань між камерою сканера та поверхнею зуба завжди була на правильній фокусній відстані. В інструкціях виробника рекомендується завжди використовувати напрямні, за винятком випадків, коли місце не дозволяє.

Те, чого немає в комплектації жодного внутріорального сканера на ринку - ноутбука, і це проста, але чудова ідея, що вирішує багато проблем.

Сканер WOW поставляється з комп’ютером MSI GS65, який є однаково стильним і сучасним високопродуктивним ноутбуком. Він має розмір 15,6 дюйма, ультратонкий і легко переноситься. Приємно бачити, що компанія за WOW не вирішила включити якусь дешеву, важку альтернативу. Для тих, хто хоче знати технічні характеристики, ось вони: GTX 1060 6G, i7-8750H 6 Core, 16 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ твердотільного накопичувача, екран з високою роздільною здатністю 144 Гц, алюмінієва рамка, колір: чорний із золотим діамантом, операційна система Linux.

Ноутбук чудово працює і легко живить сканер WOW. Ця концепція включення комп'ютера зі сканером, обраного за призначенням, - це те, що обов'язково слід розглянути.

Якщо вам потрібно постійно вирішувати задачі з планування ортодонтичного чи ортопедичного лікування, компанія Royal Integration Ltd пропонує звернути увагу на окреме рішення від італійського розробника 3DM - програма RealGude або іспанського - Nemotec з однойменною назвою програми. Компанія Royal Integration Ltd проводить навчання по роботі з ними на базі центру PerioArt Academy.

Для отримання більш детальної інформації переходьте за посиланням: https://royal.co.ua/uk/produkti/wow-ua/

Автор: Макс Грицун - маркетолог

Royal Integration Ltd

tel: 0800 33 51 82


628 06.08.2021

  • Продам імпланти дентальні SG ( Smile Gift), Korea NaviStom

    Продам імпланти дентальні SG ( Smile Gift), Korea

    800 грн
    $ 20.97 • € 19.18
    Дмитро • Київ
    Докладніше