@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Endostar E3 Azure - термомодифікований нікель-титановий стоматологічний інструмент ua:13360

Endostar E3 Azure - термомодифікований нікель-титановий стоматологічний інструмент

 NaviStom

З моменту винайдення NiTi ротаційних інструментів не припиняється процес їх вдосконалення. Останнім часом все більшу популярність набувають термомодифіковані нікель-титанові інструменти, одним з кращих представником яких є Endostar E3 Azure.

 NaviStom

Унікальність інструментів Endostar E3 Azure полягає в поєднанні нейтрального ріжучого кута, унікального S дизайну і спеціальної запатентованої техніки термомодифікації NiTi сплаву.

Нейтральний ріжучий кут 90 градусів забезпечує високу ефективність препарування з утворенням дентинних ошурків крупного розміру, які не здатні проникнути в додаткову анатомію кореневого каналу і легко евакуюються з просвіту СКК.

 NaviStom

S дизайн інструмента дозволяє поєднати достатньо простору в каналі для ошурок під час препарування з масивним ядром інструмента, що, в свою чергу, є профілактикою торсійного перелому інструмента в вузьких і кальцифікованих каналах.

 NaviStom

 NaviStom

Спеціальна запатентована техніка термомодифікації NiTi сплаву забезпечує перехід з пластичної до еластичної фази за температури тіла , що дозволяє інструментам препарувати надзвичайно ефективно, особливо в техніці "брашинг", а при подальшому рості торсійного навантаження відбувається зворотній перехід до пластичної фази, що дозволяє препарувати виражені згини в каналах без ризику транспортацій і можливих стрічкових перфорацій.

IBODEHT
914 23.10.2020

  • Стоматологічна установка ZC-S400 JoinChamp є сертифікат відповідності! NaviStom

    Стоматологічна установка ZC-S400 JoinChamp є сертифікат відповідності!

    165 952.50 грн
    $ 4350 • € 3979.68
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше