@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • NBF GINGIVAL GEL в комплексному догляді за порожниною рота ua:12727

NBF GINGIVAL GEL в комплексному догляді за порожниною рота

Порожнина рота є природньо вологим середовищем організму, тому час контакту активних компонентів місцевої терапії зі слизовою оболонкою порожнини рота обмежений. Це призводить до зниження ефективності засобів, що використовуються, і зменшує можливості місцевої терапії. Однак, наночастинки, що містяться в NBF GINGIVAL GEL, завдяки їх ультра-малим розмірам, подолали цю проблему. Завдяки формулі з використанням Nano-Bio Fusion технології, всі необхідні компоненти геля швидко проникають в клітини, в порівнянні з їх аналогами звичайного розміру. Більш того, завдяки запатентованій технології під час виробництва, гель створює на слизовій оболонці порожнини рота нано-біоактивну захисну плівку, з антиоксидантів, що містяться в ньому. При цьому збільшується абсорбція корисних речовин, що містяться в гелі, завдяки чому забезпечується живлення і відновлення епітелію. Таким чином, гель створює заспокійливу та захисну дію на слизову оболонку порожнини рота.

 NaviStom

Іншою актуальною проблемою є пошук нових препаратів, оскільки довготривале використання (більше 2 тижнів) звичайних антисептичних речовин призводить до закислення і зниження мінералізуючих властивостей ротової рідини, що значно підвищує ризик виникнення карієсу, викликає зміну кількісного та якісного складу мікрофлори порожнини рота, що створює умови для розвитку дисбактеріозу, при цьому використання природних антисептиків, таких, що містяться в NBF GINGIVAL GEL є безпечним та не викликає подібних проблем.

Стоматологічний гель NBF GINGIVAL GEL ― багатофункціональний гель, створений за допомогою сучасної Nano-Bio Fusion технології для додаткового захисту ясен і слизової оболонки ротової порожнини, проти зубного нальоту і неприємного запаху з рота.

Після нанесення на ясна, піднебіння і слизову оболонку ротової порожнини, NBF GINGIVAL GEL швидко всмоктується і покриває слизову оболонку нано-біоактивною захисною плівкою. Наноемульсія має природні антиоксидантні властивості завдяки вмісту в ній вітаміну C і вітаміну E, а також антимікробні та заспокійливі властивості завдяки вмісту в ній прополісу.

Компоненти геля:

 NaviStom

NBF GINGIVAL GEL застосовується для профілактики і при наявності інфекційно-запальних захворювань пародонту і слизової оболонки ротової порожнини:

катаральний гінгівіт, гострий та хронічний перебіг;

виразково-некротичний гінгівіт;

генералізований пародонтит, гострий та хронічний перебіг;

травма слизової оболонки порожнин рота, зокрема викликана зубними протезами;

після хірургічних втручань (імплантація, остеопластика, видалення зуба та ін..);

для профілактики загострень хронічного гінгівіту і пародонтиту.

 NaviStom


Сервис-Фарм
3726 11.06.2015

  • Панорамний рентген апарат Sirona Orthophos XG NaviStom

    Панорамний рентген апарат Sirona Orthophos XG

    267 050 грн
    $ 7000 • € 6404.08
    YurDental • Свалява
    Докладніше