@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • У Львівському палаці мистецтв відбулася ювілейна X спеціалізована виставка «Дентал-ЕКСПО», яка протягом трьох днів об’єднала близько 60 спеціалізованих фірм. ru:13223

У Львівському палаці мистецтв відбулася ювілейна X спеціалізована виставка «Дентал-ЕКСПО», яка протягом трьох днів об’єднала близько 60 спеціалізованих фірм.

9-11 квітня 2019 року у Львівському палаці мистецтв відбулася ювілейна X спеціалізована виставка «Дентал-ЕКСПО», яка протягом трьох днів об’єднала близько 60 спеціалізованих фірм з України, Німеччини та Китаю, представництва з-за кордону, які запропонували широкий асортимент стоматологічного обладнання та матеріалів, рентгенівське обладнання, засоби санітарії та дезінфекції, медичний одяг, лікувальні препарати, нові методики діагностики та лікування.

У рамках виставки відбувся проект «Стоматологічна клініка мрії» + «Зуботехнічна лабораторія мрії», який вже третій рік поспіль привернув увагу, як молодих спеціалістів, так і фахівців з багаторічним досвідом.

Цьогоріч в рамках проекту було представлено новинки в галузі стоматології через призму наукових заходів, лекцій, практичних демонстрацій та майстер-класів, міні-експозиції інтегральних комплексних рішень щодо обладнання та функціонування максимально продуманого стоматологічного бізнесу, інформаційні платформи консультацій, необхідних спеціалісту, який планує свій кабінет/клініку/лабораторію.

Цікавою та насиченою була наукова програма проекту:

9 квітня 2019 - Науково-практична конференція «Планування, як комплексний підхід у лікуванні в ортопедичній стоматології». «Dental Prosthetic Conference».
9 квітня 2019 - Науково-практична конференція «Resto-education. Реставрація зубів - від елементарного до найскладнішого».
9 квітня 2019 - Презентація «TranspaDent- 3D система вирівнювання зубів елайнерами».
9 квітня 2019 - Тематичний курс «Мотивація пар одонтологічного пацієнта».
10 квітня 2019 - Семінар «Стоматологічна практика: нове в законодавстві, документація, перевірки, практикум».
10 квітня 2019 - Семінар «Протоколи ортодонтичного лікування зубів елайнерами відповідно до системи TranspaDent».
10 квітня 2019 - Семінар «Нові матеріали від компанії GC: сімейство композитів світлової полімеризації ESSENTIA, універсальний адгезив G-PREMIO BOND, композитний цемент для адгезивної фіксації безметалевих ортопедичних конструкцій G-CEM LINKFORCE».
10 квітня 2019 - Майстер-клас «Пряма реставрація фронтальної групи зубів з використанням силіконового шаблону. Метод стратифікації».
10 квітня 2019 - Тренінг «Переговори з пацієнтом».
11 квітня 2019 - Юридичні консультації: відкриття та діяльність стоматкабінетів та стоматклінік.

Організатори виставки «Дентал-ЕКСПО» щиро сподіваються, що вона принесла користь усім, як учасникам, так і відвідувачам, хто зацікавлений у розвитку сучасної стоматології.

Чекаємо на вас 23-25 жовтня у Львові на XVII Міжнародній стоматологічній виставці «Дентал-УКРАЇНА 2019»!

 NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom

Гал-ЕКСПО
578 15.04.2019

  • Стоматологічна установка Sirona C2+ NaviStom

    Стоматологічна установка Sirona C2+

    209 825 грн
    $ 5500 • € 5031.77
    YurDental • Свалява
    Подробнее