@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • Ербієвий стоматологічний лазер Litetouch - для м’яких і твердих тканин зуба ru:13355

Ербієвий стоматологічний лазер Litetouch - для м’яких і твердих тканин зуба

Близько 15 років назад ми купили в клініку перший свій мікроскоп. Це був момент, коли в нас змінилися не тільки технології лікування, але й світогляд і філософія самого лікування. Чотири місяці тому ми почали використовувати в щоденній діяльності LITETOUCH, і ми вдруге пережили кардинальні зміни в своїй практиці.

 NaviStom

Використання LITETOUCH відкриває надзвичайно широкі можливості перед лікарем. Основні переваги при використанні саме цього лазера на твердих тканинах є вибіркове (селективне) препарування і дезінфекція дентину на глибину до 0,5 мм.

Вибіркове (селективне) препарування –

це видалення лише ушкоджених (каріозних) тканин, видалення композитних реставрацій, зняття вінірів і брекетів, без втрати здорових тканин. Селективне препаруванння з ефектом дезінфекції значно розширює можливості до застосування технологій вітальної терапії пульпи, починаючи від лікування надзвичайно глибоких каріозних уражень і непрямого покриття пульпи і до часткової і повної пульпотомії.

 NaviStom
 NaviStom

 NaviStom

Ефект дезінфекції дентину забезпечує профілактику вторинного карієсу і ймовірних ушкоджень пульпи під пломбою.

Неможливо переоцінити використання LITETOUCH в дитячій стоматології, тому що лазер заміняє бормашину і при цьому лікування є практично безболісним. А профілактичні програми по герметизації фісур завдяки селективному препаруванню і дезінфікуючому ефекту стають по справжньому мінімально інвазивними і надзвичайно ефективними, особливо у випадку каплеподібних фісур.

Крім того LITETOUCH має широке застосування у хірургічній стоматології, і в пародонтології, про що я розповім в наступних публікаціях.

Іводент
1056 02.10.2020

  • Вініри Е-mах від 1500 грн ; Цирконій від 1600грн ; МК від 800грн NaviStom

    Вініри Е-mах від 1500 грн ; Цирконій від 1600грн ; МК від 800грн

    Сергій • Киев
    Подробнее