@{ a.name } Удалить
Производители
Дентал-УКРАЇНА 2014

29 - 31 жовтня 2014 року у Львові відбулася XII Міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна» та XII міжнародний Стоматологічний Форум. На 120 стендах фірм-учасниць було представлено сучасні методи лікування, обладнання, новітні технології та матеріали стоматологічного ринку.

Серед провідних учасників виставки були представники відомих фірм-виробників та постачальників стоматологічного обладнання і матеріалів з Італії, Швейцарії, Німеччини, Польщі, Чехії, Словаччини, Південної Кореї, США та України. Серед них: KaVo Dental, 3M ESPЕ, Ivoclar Vivadent, Sybron Endo, Kerr, Vita, Вredent, Sirona, SLOVADENT, Thienel Dental, Grand Ortho, OSSTEM implant, Spofa Dental та інші.

 NaviStom

Вітчизняними учасниками цьогоріч були фірми, які більше 10 років є постійними учасниками виставки це: львівські фірми — «ІнСпе», «ММ плюс», «Рікота», «Нормаком», «Усмішка», «Прем’єр Дентал»; київські фірми — «Дентаум», «Оптіма», «Крістар», «Оксамат-АН»,«СВД Трейдинг», «Кром-Дентал», «Вітадент»; м. Сімферополь - «Крим-медмаркет»; м. Тернопіль - «Дентал Депо», «Галіт»; «Аітас» - м. Рівне та багато інших практично з усіх регіонів України.

В рамках виставки фірми-учасники презентувала свої новинки в галузі стоматології:

  • Компанія «Дентал Депо» ВПЕРЕШЕ представила продукцію OSSTEM Impant (Південна Корея).
  • Компанії Ivoclar Vivadent – презентувала НОВИНКУ: Піч для випалу кераміки Programat 510 та довгоочікувана новинка – заготовки для пресування IPS e.max Press Multi.
  • PROCTER & GAMBEL Ukraine LLC представила НОВИНКУ: зубну пасту BLEND-A-MED PRO-EXPERT ВСЕ-В-ОДНОМУ з унікальною революційною технологією стабілізованого олова і фториду, ефективність якої клінічно доведена.
  • Товариство «ІВОДЕНТ» ВПЕРШЕ НА ВИСТАВЦІ представило МТА (Мінерал Триоксид Агрегат), його властивості та можливості клінічного застосування в стоматології».
  • ВПЕРШЕ НА ВИСТАВЦІ! Компанія THIENEL (Німеччина) – фартухи, нагрудники, захисні рушники та підголівники, екстра-сильні та здатні витримати автоклавну обробку витратні матеріли для хірургії та імплантології, продукція для дітей.
  • НОВИНКИ від компанії 3M ESPE для професійної гігієни і профілактики – Clinpro Sealant, Clinpro XT Varnish; комплексна гігієна порожнини рота. Профілактика розвитку карієсу і захворювань тканин пародонту; естетична реставрація фронтальної групи зубів за методикою Style Italiano.
  • ДЕНТ ЛУНД – ВПЕРШЕ НА ВИСТАВЦІ! Обладнання та інструменти ПРЕМІУМ класу: стоматологічні установки (OMS, Італія), мікроскопи ендодонтичні та хірургічні (KAPS, Німеччина), бінокулярна оптика, налобні та сфокусовані освітлювачі (HEINE Optotechnik, Німеччина) та ін.
  • ВПЕРШЕ НА ВИСТАВЦІ GRAND ORTHO (Польща) – ортодонтична продукція американської компанії ULTRADENT.


Впродовж виставки відбувався XII МІЖНАРОДНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ, в рамках якого було проведено науково-практичні конференції, лекції, майстер-класи, практичні демонстрації нових технологій, матеріалів в стоматологічній галузі за участю провідних стоматологів та провідних фірм-виробників.

29 жовтня:

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ: «СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЛІКУВАННЯ КАРІЄСУ ТА ЙОГО УСКЛАДНЕННЯ У ДІТЕЙ» в рамках якої виступили провідні вчені та практикуючі стоматологи України та з-закордону. На конференції було розглянуто актуальні питання стоматології дитячого віку та профілактики стоматологічних захворювань, слухачам було запропоновано нові методики та матеріали розроблені світовими та українськими вченими.

На круглому столі «Карієс з точки зору суспільної охорони здоров’я – епідеміологія», де організаторами виступали ТОВ «Колгейт-Палмолів Україна» (м. Київ). 60 стоматологів Західної України мали нагоду поспілкуватись та обмінятись досвідом на тему «Парадонтологія сьогодні-завтра». Лектором виступила Дерейко Лариси Василівни, яка розповіла цікаві клінічні випадки з власної практики, які стосувались проблематики парадонтології в різної вікової групи, а також причини виникнення захворювань. Для прикладу профілактичних засобів Ларисою Василівною було запропоновано використання зубної пасти Colgate Total.

  • Майстер-клас «Світ реставраційних технологій 3M ESPE, легкість в роботі, зручність і прекрасні клінічні результати» за участю лікаря-стоматолога вищої категорії Др. А. Ковшара.
  • Компанія SHOFU та фірма «Вертикаль» провели лекцію для лікарів-стоматологів на тему: «Клінічні аспекти застосування біологічних гібридних матеріалів», за участі лектору SHOFU в Україні та головного лікаря клініки «Універсальна стоматологія» (м. Полтава) – Сухачова Олександра.
  • Представництво Spofa Dental a.s. в Україні провели лекцію-презентацію нових матеріалів «Сучасні стоматологічні технології у продукції Kerr/SpofaDental/SybronEndo».


30 жовтня:

В продовж «НАВЧАЛЬНОГО ДНЯ ІНСПЕ ДЛЯ ПРАКТИКУЮЧИХ СТОМАТОЛОГІВ» було розглянуто багато цікавих тем. В першій секції: Терапія/Пародонтологія: Олена Мацах розповіла «Що потрібно для успішного гігієнічного прийому: організація, інструментарій, мотивація». Солонько Мирослав розповів про «Науково обґрунтовані протоколи лікування. Чи це можливо у клінічній практиці?». Тамара Волинська виступила з доповіддю на тему: «Профілактична програма догляду за імплантатами”. Про «Кардидозні ураження слизової оболонки порожнини рота» розповіла Ольга Решетняк.

Під час другої секції: Терапія/Ортопедія було розглянуто такі теми: «Прості кроки для досягнення високо естетичних результатів за допомогою N- колекції Ivoclar Vivadent” яку проводив Віктор Кобрин. Олександр Ферендюк розповів про «Kettenbach – оптимальний вибір». Тему «Фісурний карієс: нерозпізнана загроза» розкрив Дмитро Аверін.

Унікальною особливістю даного заходу було те, що лікарі різних спеціалізацій мали можливість ознайомитись не тільки з інформацією яка цікавила їх, але і на загал про теми які є дотичними до них. В заході взяло більше 100 лікарів, інтернів та студентів з різних міст України.

  • Семінар з практичної Реставрації «ОСНОВИ РЕСТАВРАЦІЙ БОКОВИХ ЗУБІВ»- лектор Попов Роман Вікторович;
  • Практичний курс «Технологія CEREC від Sinora в щоденній практиці стоматолога» за участі лікаря-стоматолога Олексія Шовковича.
  • Майстре-клас «Від відбитка до фіксації. Якісний відбиток – запорука успіху в протезуванні» - Др. А. Ковшар.
  • Майстер-клас «Точність відбитка – запорука успішного ортопедичного лікування» - за участі наукового консультанта Др. А. Жуйков.
  • Майстер-клас «Склоіономерні це мети від 3M ESPЕ: вибір найкращого матеріалу. Особливості застосування».
  • Презентація «Прості рішення складних завдань з інструментом Кьолер» – за участі Горга Андрія Ігоровича.

Відбулася КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СТОМАТОЛОГІЇ ДИТЯЧОГО ВІКУ» присвячена 95-річчю з Дня Народження Проф. Луцик Л.А.

31 жовтня:

В рамках МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇЇ «ЗАСТОСУВАННЯ ЛАЗЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В СТОМАТОЛОГІЇ» було висвітлені такі теми як: «Лазери і стоматологія: інтрига чи виклик?», «Фото-активований метод дезинфекції при лікуванні тканин пародонтального комплексу», «Естетичні аспекти корекції м’яких тканин за допомогою лазерного випромінювання з довжиною хвилі 2940нм (Er:YAG лазер)», «Можливості застосування діодного лазера в парад онтології», «Застосування діодного лазера в щоденній стоматологічній практиці».

  • Практичний курс «Естетика кожного дня» - Євген Сербиненко- консультант з питань науки і освіти компанії 3M ESPE.
  • Семінар з практичної Реставрації «Основи реставрації бокових зубів» – лікар-стоматолог Попов Роман Вікторович.
  • Семінар з практичної ендодонті «Організація ендодонтичного лікування з використанням сучасних технологічних рішень» - Кісь Тарас Ярославович – лікар-стоматолог, сертифікований тренер компанії Dentstly Maillefer.
  • Лекція та демонстрація для зубних техніків «Vintage MP–Uni Layer – традиції та інновації, флуоресцентні фарби Vintage ART» - Машталір Мирон – технік-демонстратор SHOFU в Україні.


До проведення лекцій на конференціях були долучені провідні вчені і практикуючі стоматологи з Києва, Львова, Харкова, Одеси, Івано-Франківська, Ужгорода. Українські лікарі поділилися своїм досвідом роботи та методиками використання найновіших матеріалів та технологій на практиці.

Форум було проведено за підтримки Асоціації стоматологів Львівщини, Асоціації імплантологів України, Асоціації лазерної стоматології України, Українська асоціація профілактичної та дитячої стоматології, Асоціації приватно практикуючих лікарів-стоматологів України, Головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького, Центру стоматологічної імплантації та протезування «ММ» та фірми «ІнСпе».

На виставці учасники та відвідувачі мали змогу ознайомитися з спеціалізованими виданнями стоматологічного напрямку: «Стоматологічні Оголошення» (м. Київ), «СтоматологІнфо» (м. Харків), «Дентаклуб» (м. Харків), «Навігатор стоматології» (м. Київ), «ДентАрт» (м. Полтава), «Медична практика» (м. Київ), «Клінічна стоматологія» ( м. Львів).

Організатор виставки — ПрАТ «Гал-ЕКСПО»®. Офіційні партнери виставки — ТМ Blend-a-med та Oral-B, офіційний партнер форуму ТМ Colgate.

Дентал-УКРАЇНА
2507 04.11.2014

  • Встановлення OnyxCeph 2023 last build 211 Full EXOCADMASTER NaviStom

    Встановлення OnyxCeph 2023 last build 211 Full EXOCADMASTER

    9 537.50 грн
    $ 250 • € 228.72
    Telegram @exocadmaster • Запорожье
    Подробнее