@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • Новий дентальний імплантат MIS V3 і практика його клінічного застосування ru:12867

Новий дентальний імплантат MIS V3 і практика його клінічного застосування

 NaviStom

Влітку 2015 р. на конференції EuroPerio 8 у Лондоні компанія MIS Implants Techologies представила свій новий імплантат V3. Концепція лінійки імплантатів V3 спрямована на отримання значного обсягу кісткової тканини саме там, де це найбільш необхідно. Основою задуму та розробки імплантату V3 стало урахування біологічних принципів. У результаті з`явилася абсолютно нова лінійка імплантатів, яка відповідає вимогам природи і побажанням імплантологів. При розробці імплантатів V3 охоплено всі природні біологічні процеси, що відбуваються на кожному етапі імлантаційного лікування. Унікальний дизайн імплантату і відповідна система ортопедичних компонентів забезпечують чудову реакцію як кісткової, так і м`яких тканин, що дозволяє досягти прекрасних естетичних результатів лікування.


ХАРАКТЕРИСТИКИ ДЕНТАЛЬНОГО ІМПЛАНТАТУ V3

 NaviStom

Значний обсяг кісткової тканини
Тригранний дизайн шийки імплантату V3 моделює вільний простір для формування значного обсягу нової кісткової тканини у проблемних ділянках.



 NaviStom

Зменшення компресії
Унікальна тригранна форма шийки імплантату створює зони, вільні від компресії. Втрата кісткової тканини в ділянці вершини альвеолярного гребеня зводиться до мінімуму внаслідок зменшення компресії на кортикальну пластинку по периметру імплантату.


 NaviStom

Стабільність імплантату в ділянці вершини альвеолярного гребеня
Три контактні поверхні забезпечують фіксацію імплантату в кортикальній кістковій тканині та дозволяють досягти високої первинної стабільності.


 NaviStom

Конічне з’єднання
12-градусне конічне з’єднання забезпечує механічну надійність та герметичність з’єднання імплантат-абатмент. Герметичність, мінімізація мікрорухів і реалізований ефект перемикання платформи створюють ідеальні умови для збереження обсягу кісткової тканини в ділянці вершини альвеолярного гребеня і забезпечують здоровий стан м’яких тканин навколо імплантату.


 NaviStom

Макроборіздки
Макроборіздки на плоских поверхнях імплантату зменшують компресію та резорбцію кісткової тканини, збільшують площу контакту між поверхнею імплантату і кістковою тканиною.



 NaviStom

Обробка поверхні
Шорсткість і мікроморфологія поверхні є результатом піскоструминної обробки і кислотного протравлювання. Перевірена технологія обробки поверхні імплантатів MIS забезпечує досягнення остеоінтеграції та дозволяє отримат чудові довготермінові клінічні результати.

 NaviStom

Плоский апекс
Плоский апекс забезпечує надійну фіксацію імплантату в кістковій тканині, зокрема при проведенні негайної дентальної імплантації.




 NaviStom

Комплектність
У комплекті з кожним імплантатом V3 постачається одноразова стерильна фінішна фреза.




ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ

Вашій увазі пропонується перша опублікована колекція знімків клінічних випадків з проведення дентальної імплантації з використанням системи імплантатів MIS V3. У деяких клінічних випадках були використані безпосередньо серійні прототипи імплантатів, в інших встановлювали імплантати V3. Нові клінічні випадки встановлення імплантатів V3 з тривалішими періодами спостереження будуть публікуватися в міру їх появи.

V3 Ø3.90, 11,5 мм (#35); V3 Ø4.30, 11,5 мм (#36, #37)

 NaviStom


V3 прототип (#21)

 NaviStom

 NaviStom


Дізнайтесь більше про V3 на сайті www.dentek.com.ua
або зателефонуйте +38 (044) 498 28 51

ТОВ «Компанія Дентек Лтд»
1522 10.08.2016

  • Зуботехнічна лабораторія. Виконуємо всі види незнімного протезування. NaviStom

    Зуботехнічна лабораторія. Виконуємо всі види незнімного протезування.

    Денис • Киев
    Подробнее